آذر ۲۶, ۱۳۹۸

مهارت 9/23

بعد از ورود اقای صالحی بچه ها درخواست کردند که امروز که هوا خوب است به حیاط برویم. آقای صالحی قبول کردند بعد هر گروه رفت و تخته های خود را اوردند وبعد شروع به کار کردیم یکی از افراد گروه ما نیامده بود برای همین برای پیچ کردن از اقای موذنی کمک گرفتیم البته بعد خود اقای موذنی پیچ کردن را به ما یاد دادند و رفتند. بعد از پیچ کردن زنگ تفریح شد و تقریبا 10 تا 20 دقیقه زنگ تفریح داشتیم.در زنگ تفریح مهدی پور که مهارتش مکالمه عربی است گفت:از این مهارت انصراف دادم ماهم چون دیدیم یک نفر در گروه غایب است به مهدیپور گفتیم:که بیاید و به ما کمک کند و او قبول کرد به نظر من اگر مهدی پور مهارت نجاری را انتخاب می کرد بهتر بود.
بعد چهار چوب کمد را ساختیم البته قندهاری کمک نکرد چون با مهدی پور بحثش شد ورفت پینگ پنگ .

تکلیف: کامل کردن رحل .
(باتشکر)

مهارت کار با چوب ـ16\9\98ـ شنبه

ما همه منتظر اقای صالحی بودیم ولی به جای اقای ایشان اقای موُذنی امدند و همه متعجب بودیم.اقای موُذنی گفتند که بروید و تکه چوب ها ی که اماده است را بیاورید. چوب هارا بر اساس اندازه هایی که زده ایم اوردیم. خود اقا هم رفته بودند تا اره عمود بر ، پیچ گوشتی ،پیچ و دریل بیاوردند . پیچ گوشتی به اندازهی گروه ها نبود و یک گروه بدون پیچ گوشتی می ماندو ما سر این قضیه با هم جنگ می کردیم . نصف تایم گذشت و ما رفتیم به زنگ تفریح، ولی وقتی آمدیم به کلاس آقای موُذنی غیبشان زده بود و آقای صلحی آمدند و از اقا پرسیدیم که آقای موُذنی کجا هستند و اقای صالحی گفتند که آقای موذُنی در یک مدرسه ی دیگر کلاس دارند و رفتند. همه در تعجب بودیم. ما علامت گذاری ها را انجام داده بودیم و شروع کردیم به سوراخ کردن چوب با دریل. باز هم سر دریل با هم دعوایمان می شد. در این جلسه فقط وقت کردیم که چوب را سوراخ کنیم.

پایان

مهارت کار با چوب ـ 9\9\98 ـ شنبه

روز نقشه کشی برای ساخت کمد فرا رسید.

اقای صالحی وارد کلاس شد و همه ی بچه ها روی هوا بودند ،یکی روی میز،یکی تخته را پاک میکرد و یکی اثلا بیرون کلاس بود. همه نشستیم ولی اقای صالحی یک جورایی عصبانی بود.به خیر گذشت و شروع کردیم به گروه کردن بچه ها، در اولین باری که گروه شدیم چند نفری راضی نبودند.یا از شخصی که داخل گروه بود راضی نبودند یا که در گروه دوستان خود نبودند و می خواستند پیش دوستان خود باشند.چند باری گروه ها را از اول چیدیم تا همه راضی شوند اما اقای قندهاری هنوز هم راضی نبود ولی با صحبت های اقای صالحی این مشکل هم حل شد.همه با توجه به گروه هایی که تقسیم شده ایم نشستیم . اقای صالحی گفتند این اندازه ها را یک جا یادداشت کنید و شروع کردند . شکل کمد را کشیدند و اندازه هارا روی تابلو نوشتند و برایمان توضیح هم دادند. کمی سخت بود ولی بچه ها خوشحال بودند که میخواهند کمد مخصوص خودشان رابسازند.وقتی که اقای صالحی تمام اندازه ها را نوشتند و توضیح دادند هنوز وقت کلاس تمام نشده بود به همین دلیل ما را ازاد گذاشتند که هر کاری دلمان میخواهد انجام دهیم .

پایان

حساب 19آذر

 همه بچه ها وارد کلاس شدند و بعد آقای یادگاری وارد کلاس شد و کلاس را با حدیثی از امام رضا علیه السلام شروع کرد که می فرماید : اگر دعا کنید اما تلاش برای آن نکنید خودتان را مسخره کرده اید. بعد از این حدیث، آقای یادگاری به بچه ها گفت همه  گروهی شوند. بعد  بعد از گروهی شدن آقای یادگاری صیاد زاده را صدا زد تا سوال های فعالیت را حل کند و آن را توضیح دهد. بعد از حل فعالیت آقای یادگاری یک مثال برای این فعالیت زد و بعد گفتند که صفحه ۳۸ و ۳۹ را باهم  گروهی بررسی کنید. در موقع بررسی، آقای یادگاری بالای سر هر گروه رفت و مشکلات آن گروه‌ها برای آنها توضیح داد. بعد از بررسی آقای یادگاری یک روش دیگر برای حل معادله گفتند  بعد از آن اسماعیلی و حاجی زرگرباشی هر دو یک معادله را حل کردند. بعد از احسان پور رفت تا کار در کلاس حل کند اما آن نتوانست آن را حل کند ولی به جای آن آقای یادگاری آن را حل کرد. بعد ابراهیمی فعالیت صفحه بعد را حل کرد. بعد از حل  فعالیت گروه اسماعیلی، نظری و سادات کازرونی را اخراج کرد و به نزد آقای مجیدی برد. بعد به نماینده کلاس گفت تا اعضای این گروه را عوض کند. بعد زنگ خورد و همه بیرون رفتند .

 

زنگ دوم حساب

 بعد از زنگ اول حساب، آقای یادگاری وارد کلاس  شدند بعد بررسی کردند که ببینند گروه اسماعیلی، نظری و سادات کازرونی در چه گروهی هستند. دیدند که گروه‌ها بد است و خودشان آن گروه را     جابه جا کردند. بعد از آن تکلیف ها را دادند. بعد از آن احسان پور، نظری ، زمانیان و ریاحی آمدند تا سوالات صفحه ۳۶ را حل کنند. بعد از حل سوالات،  آقای یادگاری گفتند صفحه ۴۹ جویا مجد را باز کنید تا یکی یکی  سوال های آن را حل کنیم. به ترتیب سوال ها را حل کردیم. زنگ خورد و همه بچه ها رفتند.

فیزیک یکشنبه 24اذر 1398

اقا وارد کلاس شدند و گفتند امروز کمی درس فصل هشت را جلو میبریم و در ادامه چند نمونه سوال از درس های یک و دو جهت امادگی برای امتهان فردا حل می کنیم

فصل هشت دو بخش داشت ما بخش اول را در جلسات قبل حل کرده بودیم و اقا درس داده بودند این جلسه وارد بخش دوم شدیم

اقا گفتند که انرژی دو بخش دارد

1.ذخیره شده(پتانسیل):

مانند:1)هسته ای 2)شیمیایی 3)کشسانی 4)الکتیریکی (ساکن) 5)گرانشی

1.هسته ای مانند سنگ اورانیوم 2.شیمیایی مانند غذا 3. کشسانی مانند کش کشیده شده 4.الکتیریکی (ساکن)مانند خازن 5.گرانشی مانند ماژیکی که می خواهد به زمین بیفتد ولی ما به وسیله دست جلوی ان را گرفته ایم

2.ازاد شده:

مانند: 1)نورانی 2)صوتی 3)گرمایی  4) الکتیریکی(جاری) 5)حرکتی

1.نورانی مانند چراغ 2.صوتی مانند رادیو 3.گرمایی مانند شوفاژ 4.الکتیریکی(جاری) مانند المنت یا سیمی که در ان برق رد شود 5.حرکتی مانند چرخیدن پنکه

ما تبدیل انرژی هم داریم مانند پنکه که انرژی الکتیریکی را به حرکتی تبدیل می کند

بعد چند سوال در رابطه با پیدا کردن جرم ، حجم ، چگالی یا جرم ، وزن ، شدت جاذبه

و بعد این مثلث ها که من به طور نوشته می گویم را گفتند

جرم÷چگالی=حجم     جرم÷ حجم=چگالی     حجم×چگالی= جرم

وزن÷جرم=شدت جاذبه     وزن÷شدت جاذبه=جرم      شدت جاذبه×جرم=وزن

و سوت

پیمایش به بالا